57-årig kvinde dræbt af 69-årig spritbilist

THY: En 57-årig kvindelig bilist fra Varde blev lørdag aften dræbt på stedet i et frontalt sammenstød med en 69-årig mand fra Thy.

(Foto: Local Eyes)

Ifølge Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, var den 69-årige spirituspåvirket og trods begge biler fik revet motorerne ud og slynget henad vejen, så slap den 69-årige med lettere skader.

Der blev slået alarm om ulykken til 1-1-2 kl. 22.18 lørdag aften hvor en personbil, med den 69-årige mand bag rattet, pludselig kørte over i den modsatte vejbane og frontalt ind i den modkørende bil hvor den 57-årige kvinde var fører.

Ulykken medførte en omfattende afspærring af Hovedvejen på halvøen Thyholm, mellem Thy og Struer, frem til kort før kl. 03.00 hvor de tekniske undersøgelser var overstået og uheldsstedet ryddet.

(Foto: Local Eyes)