ATK-måling ved skole og børneinstitution

GREVE: En af politiets ATK-biler (Automatisk Trafik Kontrol) var onsdag morgen igen placeret ud for Damagerskolen og børneinstitutionen Solstrålen på Blågårdsvej for at måle hastigheden på de bilister, der passerede målestedet.

(Arkivfoto: Midt- og Vestsjællands Politi)

Kontrollen blev gennemført i tidsrummet kl. 06.14-09.20 og var en opfølgning på to tidligere målinger på stedet hhv. d. 23/8-18 (72 blitzet) og 24/8-18 (40 blitzet).

Ved morgenens måling blev 41 bilister afsløret i at køre hurtigere end tilladt.

Heraf kørte 9 mere end 30 % hurtigere end tilladt, således at disse bilister ud over en takstmæssig bøde også vil få et klip i kørekortet. Højeste hastighed blev målt til 81 km/t, hvor højst tilladte hastighed er 50 km/t (bymæssig bebyggelse), blandt de 1224 bilister, der passerede målestedet under kørsel i nordlig retning.