Biljagt: 29-årig bilist jagtet af politiet

GREVE: Natten til torsdag kl. 00.10 eftersatte politiet en personbil, der ikke havde til hensigt at standse, da politiet gav tegn til det.

(Modelfoto)

Efter kort tid forlod føreren køretøjet på Skovbo Allé og løb fra stedet. Han blev kort efter fundet i en have af politiet og anholdt.

Føreren viste sig, at være en 29-årig mand fra Haslev, der ikke havde kørekort, han havde desuden taget bilen fra sin bror uden hans vidende og da bilen ikke var indregistreret havde han sat nogle andre nummerplader på.

Han blev derfor sigtet for at køre uden førerret, for brugstyveri, for ikke at standse efter politiets anvisning. Derudover blev han sigtet for at for at køre i et uindregistreret køretøj, der ikke var forsikret og at have anvendt nummerplader, der ikke tilhørte køretøjet.

Han kan forvente en samlet retslig afgørelse af sagen, og blev løsladt igen på stedet.