Computere og anden elektronik stjålet fra biler

(Foto: Allan Andersen)

GENTOFTE/KGS LYNGBY: Flere biler har været udsat for indbrud, ved samtlige indbrud er der stjålet elektronik.

(Foto: Allan Andersen)

Tirsdag aften mellem klokken 17.55 og 19.45 er der fra en VW Golf stjålet en rygsæk med en bærvar pc og en mobiltelfon. Bilen holdt parkeret på Nybrovej i Gentofte, og tyven har knust den bageste, venstre siderude for at få adgang til tingene.

I næsten samme tidsrum blev en anden bil, der også holdt parkeret på Nybrovej udsat for indbrud. Her brød en tyv mellem klokken 17 og 20.30 ind i bagagerummet på en Fiat 500c og stjal en bærbar computer.

Også i Kgs. Lyngby har der været indbrud i en bil. Her er der også tale om en Fiat 500c og der er stjålet en tablet samt en oplader til en mobiltelefon. Bilen holdt parkeret på Klampenborgvej og tyveriet er sket mellem 17 og 19.20