Dusør på tre millioner for stjålet sølvtøj

GENTOFTE: Indbrudstyve slap lørdag nat af sted med en værdifuld omgang tyvekoster til ca. 10 millioner kroner efter et indbrud i en villa. Tyvene stjal 35 kilo historisk sølvtøj, som nu kan indbringe en dusør på tre millioner kroner.

Foto: Nordsjællands Politi

Ejeren af sølvtøjet har nu udloddet en dusør på tre millioner kroner til den  der kan bringe det stjålne sølvtøj tilbage til ejermanden.

Tyvene betegnes som yderst proffesionelle. og skaffede sig adgang til villaens førstesalen via en stige og omgik på den måde husets alarmsystem. Det stjålne sølvtøj har en værdi på 10 millioner kroner, men for en person med den rette viden om hvor det befinder sig nu kan det blive indbringende at kontakte Nordsjællands Politi.

Dusøren for oplysninger der bringer det stjålne sølvtøj retur er på svimlende tre millioner kroner.

– Har du informationer om gerningsmænd eller lignende, skal du kontakte politiet. Så skal vi nok sætte dig i forbindelse med ejeren af sølvtøjet, så du kan få dine tre millioner, lover Henrik Sejer, politikommisær ved Nordsjællands Politi.

Sølvtøj international efterlyst
Sølvtøjet er en dansk kulturskat, og udover selve værdien af sølvet så er det formentlig ikke så nemt at komme af med for tyvene som kun kan sælge det på det sorte marked.

Har du oplysninger? Kontakt straks politiet på 1-1-4.

Se billeder af det stjålne sølvtøj herunder, billederne er offentligjort af Nordsjællands Politi: