Kvinde stukket ned bagfra af 24-årig mand

BIRKERØD: En kvindelig ansat på bosted i Birkerød blev fredag stukket i ryggen med kniv af beboer.

(Foto: Allan Andersen)

Fredag formiddag klokken 11.18 blev det anmeldt, at en kvindelig ansat på et bosted på Birkerød Parkvej i Birkerød var blevet stukket i ryggen med en steakkniv.

En ambulance, en lægeambulance samt adskillige patruljer blev sendt til stedet, og klokken 11.41 blev den formodede gerningsmand, en 24-årig mandlig beboer, anholdt nær bostedet ved brug af politihund.

Kvinden er blevet kørt til akutmodtagelsen på Rigshospitalet, hvorfra hendes tilstand meldes som stabil. Nordsjællands Politi henviser til regionen ved yderligere spørgsmål om kvindens tilstand.

– I løbet af i dag skal vi afhøre relevante personer og sikre tekniske spor fra stedet. I morgen formiddag skal den formodede gerningsmand så højst sandsynligt fremstilles i grundlovsforhør, og af hensyn til efterforskningen har jeg ikke flere kommentarer, før det formodede grundlovsforhør er afsluttet, fortæller leder af personfarlig efterforskning fra Nordsjællands Politi, politikommissær Henrik Gunst

Kvindens pårørende er blevet underrettet.