Kvindelig tricktyv med nyt lusket trick

HILLERØD: En tricktyv var tirsdag eftermiddag på spil i en lejlighed beliggende Ved Store Dyrehave, og kom ind ved hjælp af en ny løgnehistorie.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den kvindelige tricktyv ringede på døren ved 15-tiden og fortalte, at hun var fra kommunen og skulle tjekke lejligheden for mus. Kvinden fik adgang til lejligheden og gik ud i køkkenet, hvor hun forklarede, at musene kom ind i lejligheden henne ved køkkenvasken.

Kvinden sagde efterfølgende, at hun skulle hente noget værktøj, men kom ikke tilbage og senere viste det sig, at der var stjålet diamantringe, guldhalskæder og brocher samt en vielsesring fra et smykkeskrin i lejligheden.

Kvinden beskrives som A; kvinde, østeuropæisk af udseende, 40 år, 160 cm høj og kraftig af bygning med skulderlangt sort hår. Hun talte dansk og var iført en blå og hvidstribet trøje samt bukser.