Tæt på: Otte kilos sten kastet ned fra bro

SORØ: Tirsdag morgen kastede en ukendt gerningsmand en sten, ca. på størrelse med en håndbold, ned fra en gangbro ved Nordmarksvej. En kvindelig bilist undgik stenen, men den endte med at kile sig fast under bilen i stedet.

(Foto: Allan Andersen)

– I morgens kl. 07.30 fik vi en anmeldelse om stenkast fra en fodgængerbro v. Nordmarksvej .Ramt ned ved siden af personbil og kilet sig fast under undervognen. Ingen personskade. Vi søger vidner til hændelsen. . Ring 114, skrev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om sagen på Twitter.

– Det er kvindens opfattelse, at stenen bliver kastet efter hende. Hun ser stenen, da den er på vej ned, oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Politiet mener at den kastede sten er taget fra en stensætning i et boligområde, tæt på gerningsstedet. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var tirsdag middag fortsat på stedet, hvor der blev søgt efter spor og forsøgt at finde dna eller fingeraftryk på den kastede sten.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi opfordrer enhver til at henvende sig, hvis de har set eller hørt noget, der kan have interesse i sagen, på 1-1-4.