To mænd anholdt efter omfattende tyverier fra lastbiler

DANMARK: To mænd anholdt i Sverige efter organiserede tyverier fra lastbiler i Danmark.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Svensk politi slog i går til i en koordineret aktion og anholdt to personer, som begge mistænkes for omfattende, organiserede tyverier i Danmark. Anholdelserne skete på vegne af Særlig Efterforskning Vest, der igennem længere tid har efterforsket en gruppe personer, der flere steder i Danmark har stjålet elektroniske varer for mange millioner kroner fra lastbiler.

Mændene er begge bosat i Sverige. Særlig Efterforskning Vest vil nu anmode om at få dem udleveret til strafforfølgning i Danmark.

I forvejen er fem andre personer fængslet i sagen. Heriblandt fire mænd fra Sverige, der blev anholdt af betjente fra Særlig Efterforskning Vest og Nordjyllands Politi under en natlig aktion i juni i Himmerland.

Særlig Efterforskning Vest forventer flere anholdelser i sagen.