To unge varetægtsfængslet for drabsforsøg

(Foto: Østjyllands Politi)

RANDERS: Østjyllands Politi fremstillede tirsdag kl. 13.00 en 22-årig og en 21-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. De sigtes begge for forsøg på manddrab og subsidært for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter begået den 11. august på Storegade i Randers.

(Foto: Østjyllands Politi)

Lørdag den 11. august kl. 21:56 blev der via 112 anmeldt et slagsmål imellem ca. 15 personer i Storegade i Randers ud for nr. 15. I forbindelse med slagsmålet blev en 22-årig mand stukket med kniv tre gange, med skade på den ene arm og maveregionen til følge.

Knivofret var ved ankomsten til sygehuset i livsfare, som følge af de påførte knivstik og ofret var en ung mand fra Aarhus.

Østjyllands Politi var hurtigt på stedet med flere patruljer, hvilket førte til anholdelse af den ene gerningsmand til overfaldet tæt på gerningsstedet. Den anholdte er en lokal mand på 26 år. Ud fra vindeafhøringer på stedet blev det oplyst, at der var flere personer om overfaldet, hvorfor politiet eftersøger yderligere gerningsmænd til sagen.

Der var ikke noget umiddelbart motiv til slagsmålet, så der forelå et større efterforskningsarbejde for politiet i forbindelse med sagens opklaring, og den førte frem til anholdelse af de to mænd som tirsdag blev fremstillet i grundlovsforhør.

De to unge mænd blev begge varetægtsfængslet på begrundet mistanke om grov vold frem til den 21. september. Begge nægter sig skyldige.