14-årig dreng involveret i drab på 35-årig mand

KOLDING: En 35-årig mand blev onsdag aften fundet død ‘under mistænkelige omstændigheder’ i en lejlighed på Snerlevej.

(Foto: Local Eyes)

Det mistænkelige dødsfald i lejligheden på Snerlevej kan Sydøstjyllands Politi nu bekræfte var et drab, teknikere og efterforskere har aftenen og natten igennem arbejdet på gerningsstedet hvor liget sidst på natten blev kørt væk i en rustvogn fra Falck.

Det var en 35-årig mand som blev dræbt i lejligheden, og gerningsmanden flygtede efterfølgende fra stedet på en cykel. I løbet af natten har politiet fået fat i en 14-årig dreng, som er tilbageholdt af politiet i sagen – den 14-årige dreng og den 35-årige mand kendte hinanden oplyser politiet uden at komme nærmere ind på deres relationer til hinanden.

Den 14-åriges præcise rolle i sagen er ikke kendt, men han er ifølge Sydøstjyllands Politi blevet overdraget til de sociale myndigheder i Kolding Kommune, da han er under den kriminelle lavalder.

Der er ingen oplysninger som tyder på at politiet leder efter andre personer i drabssagen.

(Foto: Local Eyes)