18-årig mand dræbt på stedet i solouheld

(Arkivfoto: Allan Andersen)

BYLDERUP BOV: En 18-årig mand blev sent lørdag aften dræbt på stedet, mens en 15-årig passager slap med livet i behold, ved en soloulykke på Nystedvej ved Bylderup Bov i Sønderjylland.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

– En 15-årig passager i bilen er sluppet fra ulykken uden alvorlige skader, oplyser vagtchef ved Sydjyllands Politi Mads Leervad Dammark til Ritzau.

De to unge mennesker var ude og prøvekøre en bil, da det kl. 22.36 pludselig går alvorligt galt af endnu ukendte årsager. Bilen skrider ud, og rammer ind i et træ – dette dræber den 18-årige fører af bilen på stedet.

Politi, ambulancer og brandvæsen rykker ud til stedet, hvor det stod klart at den 18-årige mand havde mistet livet, heldigere stod det til for den 15-årige passager som i en ambulance blev kørt til tjek på hospitalet og som ifølge Sønderjyllands Politi skal være sluppet uden alvorlige skader.