21-årig bilist fik konfiskeret to biler på 2½ time

(Foto: Politirapporten.nu)

FREDERIKSVÆRK: 21-årig mand sigtet for kørsel uden førerret og narkokørsel, og to biler konfiskeret på bare 2½ time.

(Modelfoto)

Den første sigtelse blev udløst tirsdag aften kl 23.05 da den 21-årige mand fra Frederiksværk blev standset og kontrolleret på Hillerødmotorvejen. Da patruljen kiggede nærmere på den 21-åriges oplysninger, viste det sig, at han gentagende gange havde kørt uden førerret, så udover at blive sigtet for det, fik han også konfiskeret sin bil.

Blot 2½ time senere, kl. 01.32 natten til onsdag, blev den 21-årige igen standset, denne gang på Hillerødvej i en anden bil. Her viste en narkometertest, at han havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Udover kørsel uden førerret, blev han derfor også sigtet og anholdt for narkokørsel – også denne gang blev hans bil konfiskeret.

Ved en efterfølgende ransagning af bilen blev der fundet en motorsav, en hækklipper og en del værktøj, som den 21-årige ikke havde en god forklaring på besiddelsen af. Han kunne derfor også tilføje en sigtelse for tyveri til aftenens forhold.

I øvrigt var det ikke første gang, den unge mand oplevede at få konfiskeret biler. I oktober måned alene var dette tredje og fjerde konfiskation.