23-årig mand fængslet i 4 uger for drab

(Foto: Local Eyes)

SØBORG: Retten i Glostrup har onsdag eftermiddag varetægtsfængslet en 23-årig mand i fire uger for drab på en 28-årig mand, tirsdag formiddag.

(Foto: Local Eyes)

Den 23-årige er sigtet for at have dræbt en 28-årig mand med knivstik i en lejlighed ved Søborg Torv i går – tirsdag den 30. oktober 2018. Retsmødet blev holdt for lukkede døre og derfor kan Københavns Vestegns Politi ikke kommentere kendelsen yderligere.

Københavns Vestegns Politi modtog tirsdag formiddag kl. 10.34 alarm opkald via 112 efter fund af en livløs person i en opgang på Søborg Torv i Søborg. Da politi og ambulance kort efter nåede frem til stedet, kunne det konstateres at der var tale om en mand ramt af knivstik. Kort efter blev manden erklæret død.

Tirsdag var det endnu for tidligt at sige, hvad der er motivet bag drabet, men politiet vurderer for nuværende at sagen ikke er banderelateret.