49-årig mand sigtet for drab på forsvundne Lars Hermansen

HELSINGE: Nordsjællands Politi har onsdag aften anholdt en 49-årig mand som er blevet sigtet for at stå bag den 52-årige Lars Halvor Hermansens forsvinden. Han har været sporløst forsvundet siden den 18. september, og den 49-årige er sigtet for at havde dræbt den forsvundne 52-årige mand et sted i Helsinge.

Tirsdag udsendte Nordsjællands politi igen en efterlysning af den 52-årige Lars Halvor Hermansen og oplyste samtidig at han formodes at have været offer for en alvorlig forbrydelse, idet at der var ‘mystiske omstændigheder’ omkring hans forsvinden.

Onsdag aften har Nordsjællands Politi slået til, og anholdt en 49-årig mand som nu er sigtet for manddrab på Lars Halvor Hermansen og for narkotikahandel. Forbrydelsen skal angiveligt være sket i Helsinge-området.

Den 49-årige mand fremstilles torsdag kl. 15.00 i et grundlovsforhør ved retten i Helsingør hvor politiet vil begære varetægtsfængsling, og med stor sikkerhed også lukkede døre.

Forsvandt fra jordens overflade
Lars Halvor Hermansens sidste livstegn var en telefonsamtale med et familiemedlem, tirsdag den 18. september ved 19-tiden. Her viser sporene at han befandt sig i eller omkring Farum – og forsvandt så sporløst.

4. oktober fandt man så hans bil, en sort Seat Altea årgang 2007, parkeret på en skov-parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd – men der blev ikke fundet et eneste spor efter den 52-årige Lars Halvor Hermansen.

Detaljer i Lars Halvor Hermansen privatliv og ting omkring bilen rejste dog en mistanke om at nogen havde gjort den 52-årige mand ondt – og nu er en 49-årig mand så sigtet for at have dræbt Lars Halvor Hermansen et sted i Helsinge-området.