Bevæbnet politi afspærrede vej i Tisvilde

TISVILDE: Nordsjællands Politi rykkede søndag ved middagstid ud til en adresse på Strandbakkevej, og afspærrede vejen under aktionen på stedet.

(Modelfoto: Københavns Politi)

Lokale i området blev noget bekymrede, da politiet lukkede Strandbakkevej for al trafik med afspærringsbånd og der blev ifølge lokale set bevæbnede betjente med skydevåben i hænderne, ligesom der holdt ambulancer tæt på stedet.

Nordsjællands Politi har ikke nogen videre oplysninger til aktionen, da der var tale om en ulykkelig sag af privat karakter.

– Politiets tilstedeværelse skyldtes en person på den omtalte vej ønskede at gøre skade på sig selv, og derfor arbejdede politiet inde bag afspærringerne på stedet. Det endte med at den ulykkelige person udramatisk kom ud til politiet af sig selv efter telefonisk kontakt til betjentene på stedet, oplyser Henriette Døssing, pressemedarbejder hos Nordsjællands Politi.

Der kommer ikke nogen yderligere oplysninger om aktionen, fastslår Nordsjællands Politi.