Kontanter beslaglagt for gæld til SKAT

HOLBÆK: Torsdag eftermiddag kl. 15.28 foretog politiet i visitationszonen en kontrol af en personbil med tre mænd på 23, 26 og 28 år i. Bilen tilhørte den 23-årige fra Holbæk, som ved visitationen blev fundet i besiddelse af et femcifret kontantbeløb.

(Arkivfoto: Politi.dk)

Politiet kontaktede SKAT, der oplyste, at den 23-årige skyldte det offentlige et større beløb end de penge, han var i besiddelse af. Politiet beslaglagde derfor et passende, femcifret beløb som afdrag på gælden til det offentlige.

Den 23-årige protesterede over beslaglæggelsen af pengene, hvorfor en dommer nu skal tage stilling til, om politiet havde ret til at beslaglægge pengene. Hverken den 23-årige eller de to øvrige mænd blev sigtet for noget i anledning af visitationen i visitationszonen.

Politiet har siden indførelsen af visitationszonen fundet grundlag for at foretage 13 visitationer, hvor i alt 34 personer er blevet visiteret. En er blevet sigtet for ulovlig besiddelse af narkotika (hash).