Mand alvorligt såret i knivstikkeri

SKÆLSKØR: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog søndag aften kl. 19.22 anmeldelse om overfald på en mand på Jernbanevej, hvor ofret var blevet stukket med en kniv.

(Foto: Local Eyes)

Den forurettede mand, der endnu ikke er endeligt identificeret, har pådraget sig en alvorlig stiklæsion i brystet. Han er indlagt og under fortsat behandling. Der kan ikke oplyses nærmere om hans tilstand.

Politiets efterforskning førte senere på aftenen frem til en 53-årig mand fra lokalområdet, der er anholdt og sigtet for forsøg på manddrab. Der vil senere blive taget stilling til, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

– Der arbejdes fortsat på at klarlægge hændelsesforløbet, hvorfor der ikke kan oplyses nærmere, skriver Vice-politiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, i en pressemeddelelse.

(Foto: Local Eyes)