Narkobilist sigtet: Kørte med vidne hængende halvt inde i bilen

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KØGE: Tirsdag eftermiddag kl. 15.40 var en 59-årig mand fra Køge kørt slingrende ad motorvejen i sydlig retning. På et tidspunkt påkørte han autoværnet og standsede.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En anden bilist – en 50-årig mand fra Odense – havde set uheldet og henvendte sig til den forulykkede bilist gennem den åbne siderude. Bilisten kørte pludselig videre, medens den 50-åriges overkrop var inde gennem sideruden, men han slap dog fri uden at komme til skade.

Han fulgte straks efter den flygtende bilist til Ølbycentret, hvor begge standsede. Her forsøgte den 50-årige igen at tilbageholde bilisten, som skubbede til den 50-årige, så der kom en bule i hans bil.

Politiet kom til stedet og foretog anholdelse af en 59-årig mand fra Køge, der var påvirket af både spiritus og formentlig også narkotika. Ved ransagning af den anholdtes bil fandt politiet knap 1 gram hash.

Efter udtagelse af blodprøver til undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer blev den 59-årig sigtet og afhørt til sagerne, der også omfattede mistanke om overtrædelse af straffeloven ved at have forvoldt nærliggende fare for den 50-åriges liv på motorvejen i forbindelse med den første kontakt.

Den sigtede blev løsladt, men kan forvente at høre nærmere fra politiet.