”Nej tak til reklamer” understreget med baseballbat

MARIBO: En mand gik noget håndfast til makronerne, da han ville understrege sit ”Nej tak til reklamer” overfor et avisbud, torsdag aften.

“Fat det så, jeg vil ikke have reklamer” var beskeden fra den bevæbnede 45-årige mand. (Modelfoto)

En 25-årig mand var torsdag aften ude at dele reklamer ud i Maribo, da han på Klostergade pludselig blev passet op af en anden mand, som smed ugens bundt reklamer tilbage i trækvognen og frabad sig yderligere reklamer.

Han understregede alvoren i sit ”Nej tak til reklamer”med et baseballbat, som han havde i hånden.

Kort efter klokken 21 fandt politiet frem til den pågældende – det var en 45-årig mand fra byen, og han blev sigtet for trusler på livet og for overtrædelse af våbenloven, og baseballbattet blev konfiskeret på stedet.