Nøgen mand nedkæmpet med stav og peberspray

(Arkivfoto: Allan Andersen)

STENLØSE: En 43-årig mand uden en trevl på kroppen løb rundt på et græsareal ved Dam Holme, og havde startet et bål ved brug af træpaller. Den noget bizare opførsel fik vidner til at kontakte politiet – og det blev ikke en nem opgave.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Brandvæsnet blev alarmeret kl. 23.19 om det bål som manden havde lavet på stedet, og Nordsjællands Politi bliver involveret i sagen kl. 23.27, og får sendt en patrulje frem til stedet.

Om politiet kommer til stedet fordi manden hindrer brandvæsnet i at slukke hans bål er ukendt, men politiets ankomst hjælper ikke på mandens humør – tværtimod.

Det forlød i starten at manden bare løb rundt i bar overkrop, men ved patruljens ankomst viser manden sig at løbe rundt splitternøgen og da betjentene tager kontakt til ham går han i flæsket på betjentene som ender med at måtte bruge både peberspray og stav for at få manden anholdt og passificeret med håndjern.

Betjentene får den 43-årige mand kørt til detentionen for at sove sin brandert ud, ifølge vagtchefen for Nordsjællands Politi var han både påvirket og fuld.

Den 43-årige viste sig at være fra Stenløse, han blev løsladt igen søndag morgen – formentlig påklædt – med en sigtelse for ildspåsættelse og som et minimum en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at kaste sig ud i slagsmål med politiet.