Pengetransport kørte i grøften

AARS: På Aggersundvej i Farsø kommune løb der tirsdag morgen, pludselig et rådyr på tværs af vejen – det sendte en pengetransport på en lille tur i grøften.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En pengetransport kom kørende ad Aggersundvej, da rådyret pludselig bestemte sig for at løbe ud på vejbanen måtte bremse hårdt op og i forsøget på at undgå rådyret kørte pengetransporten durk ned i grøften.

Rådyret som iøvrigt slap med skindet i behold løb væk fra stedet uden at give sig yderlige til kende, den bandit, mens den havarerede pengetransport straks blev til et stort problem – for sådan en må ikke forlades eller stå ubevogtet hen nogensinde.

Føreren af pengetransporten klagede efter uheldet over nakkesmerter, og er derfor kørt til tjek på sygehuset, men der skal ikke være sket noget med pengetransportchaufføren.

Pengetransporten var heldigvis ikke mere krøllet, end at den kunne bjærges op på ret køl og politiet selv kunne køre den på politistationen, hvor ordensmagten passede på den i den aflukkede og sikrede gård. Her blev den senere læsset af under de fornødne sikkerhedsprocedurer for den slags, og indholdet placeret i en anden pengetransport.