Politihund opsnusede narkopåvirket bilist 

VIBY: En patrulje kørte i nat kl. 01.14 på Rosenhøj Bakke i Viby, da de blev opmærksomme på en bil, der kom kørende imod patruljen med høj fart.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Betjentene fik standset bilen og fik kontakt til den 24-årige fører, der viste et gyldigt kørekort. Kort efter steg han ud af bilen og satte i løb mens betjentene råbte efter ham, at han var anholdt. Den 24-årige mand fortsatte alligevel sit løb. Betjentene løb efter og gav samtidig vagtcentralen besked, og en hundepatrulje blev straks sendt til stedet.

Betjentene mistede manden af syne og afventede i stedet hundenes ankomst få minutter senere. Og der gik heller ikke lang tid før en tjenestehund fik færten og fandt manden i et buskads.

Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, hvilket blev bekræftet af en narkometertest. Manden blev desuden sigtet for, som anholdt, at flygte fra politiet. Han blev taget med på politistationen for at få taget en blodprøve.