‘Sælger’ luskede rundt i villakvarterer

(Arkivfoto: Politi.dk)

Charlottenlund og Humlebæk: Tirsdag formiddag kl. 11.13 anmeldte en borger fra Vilvordevej i Charlottenlund, at en sort Range Rover på tyske nummerplader netop havde været på besøg på villavejen, og at en mand var steget ud af bilen under påskud af, at han var kørende sælger i køkkengrej.

(Arkivfoto: Politi.dk)

Borgeren fandt hans opførsel og historie meget mistænkelig, anmelderen beskrev manden som: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, brunt mellemlangt hår, der var lagt tilbage. Talte: Engelsk, Iført: skjorte med mørk pullover udover.

En nogenlunde enslydende anmeldelse indløb klokken 13.05, hvor en mand havde ringet på en borgers dør på Kystvej i Humlebæk og påstået, at han var sælger fra Schweiz, og at han havde nogle vareprøver, han skulle af med, inden han skulle rejse til Schweiz samme dag. Også her var sælgeren kørende i en større sort bil.

Klokken 16.38 indløb så samme type anmeldelse – denne gang havde manden været på besøg på Frederikkevej i Humlebæk. Her blev bilens registreringsnummer delvist aflæst som formentlig GELK777.