13 års fængsel for 52,7 kilo amfetamin og en pistol

En 43-årig mand er torsdag blevet idømt 13 års fængsel for besiddelse af 52,7 kilo amfetamin og en pistol, det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Retten i Næstved har i dag afsagt dom i en sag om besiddelse af en stor mængde amfetamin og en funktionsduelig pistol.

Sagen har været efterforsket af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst og drejer sig om besiddelse med henblik på videreoverdragelse af 52,7 kg. amfetamin, hvoraf 51 kg. blev fundet i en garage sammen med en pistol, og 1,7 kg. blev fundet på mandens bopæl.

Retten har i dag udmålt en straf på 13 års fængsel til den pågældende, der blev fortsat varetægtsfængslet efter dommen. Han valgte at tage betænkningstid i forhold til, om han vil anke til landsretten.

– Jeg er tilfreds med, at retten har udmålt en fængselsstraf på 13 år, da det klart afspejler, at det straffes hårdt, når man både besidder våben og så store mængder narkotika, som det er tilfældet i denne sag,” siger en tilfreds anklager Michael Aagaard i pressemeddelelsen.