25-årig kørte uden kørekort og fik bilen beslaglagt

HIMMELEV: Onsdag eftermiddag kl. 17.00 standsede politiet på Havslunde en personbil, der blev ført af en 25-årig mand fra Slagelse. Han kunne ikke fremvise noget kørekort og måtte erkende, at han ikke havde nogen førerret.

(Foto: Politi.dk)

Bilens nummerplader blev også inddraget, idet den 25-årige ikke havde betalt den lovpligtige ansvarsforsikring. Han blev således sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven og samtidig gjort bekendt med, at personbilen blev beslaglagt af politiet med henblik på senere konfiskation.

Dagens sigtelse for kørsel uden førerret var nemlig den tredje sigtelse for den overtrædelse af færdselsloven inden for blot fem måneder. Den 25-årig vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.