47-årig mand død af knivstik

SKÆLSKØR: 53-årig mand er nu varetægtsfængslet i sag om manddrab, han er sigtet for at have stukket en 47-årig mand med kniv – og torsdag morgen afgik ofret så ved døden.

(Foto: Local Eyes)

Politiet modtog søndag den 28. oktober 2018 klokken 19.22 en anmeldelse om et overfald på en mand på Jernbanevej i Skælskør. Den forurettede var en 47-årig mand fra Skælskør som blev fundet liggende på stedet, han havde en alvorlig stiklæsion i brystet og blev bragt til Rigshospitalets Traume Center.

Manden var i livsfare efter knivstikket, og tidligt torsdag morgen afgik den knivstukne 47-årige mand så ved døden. Dette ændrede straks sigtelsen mod den 53-årige formodede gerningsmand fra forsøg på manddrab til manddrab.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyste mandag den 29. oktober at politiets efterforskning førte dem frem en 53-årig mand fra Skælskør som blev anholdt, og sigtet for forsøg på manddarb. Den anholdte 53-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør mandag og her blev han varetægtsfængslet frem til den 21. november.

Dødsfaldet ændrer ikke på varetægtsfængslingen, som efter dødsfaldet formentlig vil blive forlænget til den tid.

Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.