48-årig passager i varevogn dræbt på stedet

SORØ: En mandlig passager i en varevogn blev tidligt mandag morgen dræbt i en voldsom ulykke på Vestmotorvejen ved Sorø. Dødsulykken skete ved overhaling af en forankørende lastvogn. Af ukendte årsager endte det galt, og de to køretøjer kørte sammen.

Vestmotorvejen var mandag morgen spærret fuldstændig for trafik ved Sorø i retning mod København efter den voldsomme ulykke som skete omkring kl. 04.45.

En 48-årig mand blev dræbt på stedet ved ulykken, han var fra Jylland, og de pårørende er blevet underrettet om den tragiske ulykke, det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Ulykken skete idet varebilens fører ville overhale en forankørende lastvogn, hvad der præcist gik galt er endnu ukendt, men varevognen ramte med passagersiden hårdt ind i lastvognens venstre hjørne og dræbte den 48-årige mand på stedet.

Om ulykken skyldtes glatføre er endnu ukendt.

Redningsmandskab, politi og bilinspektør ankom kort efter til uheldsstedet, hvor brandvæsnet skar den dræbte mand ud af bilvraget. Efter de tekniske undersøgelser var afsluttet fik brandvæsnet ryddet op på resten af motorvejen, hvor der lå vragdele ud over et større stykke og sågar også i den modsatte side af motorvejen.

Ved ottetiden var der atter helt fri bane for trafikken, som dog var præget af en del kø morgenen igennem.