26-årig chauffør dræbt i trafikulykke

SKANDERBORG: En person var i kritisk tilstand efter et alvorligt færdselsuheld på motorvejen ved Skanderborg. Fire lastbiler var impliceret og en lastbil væltede ved ulykken. Ulykken blev udløst idet en lastbil påkørte en anden lastbil bagfra.

Det voldsomme uheld medførte at motorvejen var fuldstændig spærret i den sydgående retning mellem afkørsel 52 Skanderborg V og 53 Skanderborg S.

Ifølge de forløbige oplysninger fra Sydøstjyllands Politi er mindst fire personer tilskadekomne i ulykken, heraf er en enkelt person kommet særdeles alvorligt til skade, og han var ved 22-tiden fortsat fysisk fastklemt efter ulykken.

Den fastklemte chauffør var en 26-årig mand fra Fyn, ulykkeligvis han ikke sine kvæstelser men blev erklæret død på uheldsstedet efter at være blevet klippet fri af sit knuste førerhus.

De pårørende er underrettet om det tragiske dødsfald.