Efterlyst: Bilist kørte hidsigt frem mod skolepatrulje

ALLERØD: Onsdag morgen kl. 08.00 kørte en guldfarvet Suzuki Swift ifølge en anmeldelse stærkt frem mod en skolepatrulje ved Lillevang Skole på Frederiksborgvej. Episoden er ikke den første med den pågældende bilist.

Uanset om det regner, stormer eller kulden bider, så står elever fra landets skolepatruljer dag efter dag på skolevejene i deres refleksgule veste for at hjælpe alle skolebørn sikkert over vejen og gennem den ofte hektiske trafik, der er omkring skolerne.

Det faldt dog ikke i god jord hos en hidsig midaldrende bilist udfor Lillevang Skole, onsdag morgen, og manden har generelt et problem med skolepatruljen idet det absolut ikke er første gang at han optræder hensynsløst overfor skolepatruljen.

Bilen kørte onsdag frem mod børnene, selv om de spærrede vejen for køretøjer på korrekt vis med skilte og udstrakte arme. Bilistens kørsel gjorde at et af børnene fra skolepatruljen blev så forskrækket, at denne trådte tilbage for at lade bilen passere.

Føreren beskrives som:
Amand, dansk af udseende, 45-50 år, 180-185 cm., kraftig af kropsbygning, hvid i huden og med kort sort hår. Han var iført en mørk vindjakke.

Oplysninger om bilisten kan gives til Nordsjællands Politi på 1-1-4