Hidsig mand med baseballbat svinede betjente til

AARHUS: Østjyllands Politi fik natten til tirsdag omkring kl. 00.45 flere anmeldelser fra urolige borgere på Solhvervsvej, der meddelte, at en mand gik rundt i bar overkrop med et baseballbat og virkede truende.

(Modelfoto)

En patrulje blev sendt til stedet, og her traf de ganske rigtigt en 25-årig mand, der var påvirket af stoffer og alkohol mens han svingede rundt med et baseballbat.

På de fleste mennesker har synet af politiet en dæmpende virkning, men da den 25-årige mand så betjentene, begyndte han i stedet at råbe af dem, og de anholdt ham derfor med den fornødne magt – om der bla. blev benyttet peberspray er ikke oplyst.

Den 25-årige hidsigprop blev sigtet for brud på våbenloven, og da betjentene fandt noget hash på ham, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og da han gentagne gange benyttede chancen til at svine betjentene til med alverdens skældsord, blev han også sigtet for at fornærme politiet.