Hjælp politiet i kampen mod indbrud i Brønderslev

BRØNDERSLEV: Nordjyllands Politi håber at få Brønderslev-borgere i tale, fredag kl. 10-12 på Løvbjergs parkeringsplads, Arkaden 14 i Brønderslev. Håbet er at få oplysninger, der kan bruges i kampen mod de aktuelt mange indbrud i byen.

Efter en tid med ganske få indbrud i villaer i Brønderslev by, så har der med start den 3. november været en markant ændring i billedet med indbrud næsten hver dag: I alt har der været 21 indbrud i villaer i perioden 3. november til 15. november.

Nordjyllands Politi har i samme periode indtil videre anholdt og fængslet to mænd, der formodes at stå bag nogle af indbruddene. Alligevel sker der fortsat nye indbrud – senest fire styk onsdag den 14. november om eftermiddagen/aftnen.

Indbruddene er sket i de mørke timer om eftermiddagen eller først på aftenen. Der har typisk været opbrudt- eller smadret et vindue. Typisk er tyvene stukket af med kontanter, smykker, sølvtøj, småelektronik og cykler.

Mobil politistation er i Brønderslev fredag
”Vi har brug for oplysninger fra borgerne i Brønderslev omkring indbruddene. Vi ved fra tidligere, at afgørende oplysninger fx har været sendt rundt på Facebook, uden at vi har været bekendt med oplysningerne. Derfor kører vi vores mobile politistation til Brønderslev i morgen fredag og håber, at der er borgere, som vil mødes med os for at dele det, de ved,” siger politikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politis efterforskningscenter i Frederikshavn.

Han oplyser, politiet ved samme lejlighed også meget gerne vil rådgive om, hvad man som husejer kan gøre for at forebygge indbrud.

Kom og tal med politiet om indbrud i Brønderslev fredag den 16. november 2018 kl. 10-12 på Løvbjergs parkeringsplads, Arkaden 14, Brønderslev.

Man er i øvrigt altid velkommen til at kontakte Nordjyllands Politi på tlf. 114 eller benytte mobilappen Tip Politiet, hvis man har oplysninger eller har set eller hørt noget, der kan hjælpe med opklaringen af indbrud.