Hovsa: Særtransport mast fast under jernbanebro

NØRRE ÅBY: En særtransport sidder natten til onsdag uhjælpeligt fast under en jernbanebro på Assensvej, og såvel lastbil som hænger samt ikke mindst transformatoren som stod på ladet har fået store skader.Det var angiveligt en smutter under transporten som udløste det, mildt sagt, ærgerlige uheld.

Lastbilchaufføren skal have misset en afkørsel, og af ukendte årsager altså have forsøgt at passere under jernbanebroen – det var en skidt idé. Selve lastbilen klarede sig fint, men lasten, som bestod af en tonstung transformator del, kilede sig særdeles godt fast mellem broen og vejbanen.

Den midterste del af hængeren var hydralisk, og kunne således sænkes op og ned. Den funktion blev ved kollisionen fuldstændig ødelagt, idet slanger og befæstigelser blev revet i stumper og stykker så bla. olie i ukendt mængde løb ud fra lastbilen.Redningsmandskab og politi arbejder natten til onsdag på stedet, idet der skal styr på hele olieforureningen og ikke mindst finde en løsning på at få den særdeles fastklemte transformatordel trukket fri igen.

Lastvognsanhængeren er fuldstændig ødelagt, mens der ikke vides noget omkring skaderne på lastbilen – lastvognschaufføren slap dog uskadt fra uheldet.