Opklaret: Kvinde ville lokke 10-årig dreng med slik

HJORTSHØJ: Østjyllands Politi fik torsdag kl. 08.48 en anmeldelse om, at en 10-årig dreng på Virupskolen i Hjortshøj var blevet kontaktet tæt på skolen af en ukendt kvinde, som tilbød ham et lift og noget slik.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Torsdag efterlyste Østjyllands politi vidner til en hændelse ved Virupskolen i Hjortshøj. En kvinde i bil havde, ud fra det oplyste, angiveligt rettet henvendelse til en 10-årig dreng og tilbudt denne slik og et lift. Drengen var herefter løbet ind på skolen og havde fortalt om hændelsen.

Østjyllands Politi fik torsdag kontakt til kvinden i bilen og det viser sig, at der er tale om en hjælpsom mor, der fejlagtigt troede, at det var en dreng hun kendte og derfor tilbød ham at hjælpe. Der har ikke været tale om tilbud om slik e.l., men alene et forsøg på at hjælpe.

Østjyllands Politi siger tak for hjælpen til de, der har kontaktet politiet med oplysninger til sagen.