Mand efterlyses for drab i Hedehusene

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 27-årige Mohammad Jahangery, som er sigtet for drab på sin kone.

Natten til søndag den 11. november 2018 fandt politiet en ung kvinde død i en lejlighed i Charlotteager i Hedehusene. Kvinden er sidst set i live i onsdags og politiet efterforsker hendes død som muligt drab.

I forbindelse med efterforskningen har Københavns Vestegns Politi internationalt efterlyst kvindens 27-årige mand Mohammad Jahangery. Manden er af afghansk afstamning og han er 182 cm høj og har mørkt hår og brune øje.

Fængslet in absentia
Mohammad Jahangery er mandag blevet varetægtsfængslet in absentia ved Retten i Glostrup. Da retsmødet foregik bag lukkede døre, er det ikke muligt for Københavns Vestegns Politi at kommentere yderligere på sagen.