Politi vil være til stede under Atypisk koncert i Hjørring

HJØRRING: I aften, fredag kl. 20.00, er der koncert med Atypisk på diskotek Confession på Jernbanegade. Politiet har oplysninger om, at der kan befinde sig flere personer med tilknytning til bandemiljøet ved koncerten.

Nordjyllands Politi er derfor naturligvis opmærksomme på denne koncert, og man vil i aften kunne opleve øget politi-synlighed i området – det sker for at skabe generel tryghed og i øvrigt for at holde øje med de personer, der måtte komme med tilknytning til netop bandemiljøet.

”Vi vil være til stede med uniformerede og civile politistyrker i området før, under og efter koncerten, da der kan deltage personer fra bandemiljøet,” siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov, der yderligere oplyser, at det er helt normal procedure for politiet, at politifolkene på stedet overvåger og eventuelt registrerer de personer, der måtte have tilknytning til bandemiljøet for at danne sig et overblik.