Rimelig rolig J-dag i Nordjylland

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Færdselspolitiet i Nordjylland foretog natten mellem fredag og lørdag spirituskontrol i Hjørring og i Aalborg – det gav lidt gevinster som forventet med alkohol, mens både en pirattaxa og en bilist uden kørekort også røg i fælden.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Ved kontrollen, hvor der deltog 7 færdselsbetjente og en læge, blev der taget blod af 2 personer i Hjørring og 8 personer i Aalborg i forbindelse med mistanke om, at de havde for meget alkohol i blodet.

Der ud over fik en i Aalborg også taget blod, idet der var mistanke om, at han var under påvirkning af euforiserende stoffer. Der var 1 som kørte i frakendelsestiden, 2 biler fik afmonteret nummerpladerne.

Som en sidegevinst blev endvidere stoppet en, som kørte pirattaxa. Han kan nu se frem til en kækkelig bøde for forseelsen.