Sagesløs mand fastklemt under bil i sin indkørsel

KVÆRKEBY: Et helt utroligt uheld skete tirsdag eftermiddag, idet en mand som lå og ordnede sin indkørsel pludselig blev fastklemt under en løbsk bil.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Virkeligheden kan nogen gange fuldstændig overgå fantasien, og det skete i den grad ved en yderst bizar ulykke tirsdag eftermiddag omkring kl. 15 på Værkevadsvej.

Vejen er en meget smal strækning med en begrænsning på 40 km/t, men alligevel gik det galt da to biler kolliderede på Værkevadsvej, lige der hvor en fuldstændig sagesløs mand samtidigt var i færd med lægge brosten i sin indkørsel.

De to biler knalder frontalt sammen og ved kollisionen kommer den ene bil ud af kurs så den ende inde i den nævnte indkørsel og kører henover den uheldige mand, som ender fastklemt under bilen.

Heldigvis reagerede familie, naboer og andre på den livsfarlige situation, det lykkes for vidnerne at få løftet bilen så meget at manden ikke blev mast, ligesom bilen også blev klodset op med hvad der nu var ved hånden.

Ved redningsmandskabets ankomst benytter de frigørelsesudstyret på brandsprøjten til at løfte bilen så meget at den fastklemte mand kan hjælpes sikkert ud. Trods den ublide medfart var han ved bevidsthed under hele redningsaktionen.

Den fastklemte mand – som jo blot ville lægge brosten i sin indkørsel – blev kørt til behandling på Slagelse Sygehus, mens den ene af bilisterne kunne slippe med at få behandlet en flænge i hovedet og den anden slap ifølge politiet uskadt.