Spritbilist knaldede ind i hus

(Arkivfoto: Allan Andersen)

GADSTRUP: Torsdag aften kl. 21.59 fik politiet et alarm 112 opkald fra en 27-årig kvinde, der netop var vågnet ved et højt brag udenfor hendes bopæl på Hastrup Bygade.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Anmelderen gik ud og så, at en bil havde påkørt et hegn og ramt hendes hus. Bag den påkørte mur lå anmelderens 6 mdr gamle barn og sov. Bilen holdt stadig på stedet, men den kvindelige fører forsøgte at køre fra stedet.

Dette lykkedes dog ikke, da bilen sad fast.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor de traf en 43-årig kvinde fra Karlslunde, der havde ført bilen. I bilen var desuden kvindens to døtre. Kvinden blev kørt med ambulance til sygehuset til rutinetjek.

Den ene pige på 14 år, klagede over smerter i lænden, og der blev tilkaldt endnu en ambulance, der kørte hende til undersøgelse på sygehuset.

Den 43-årige fører blev skønnet påvirket af spiritus, og fik lov at puste i alkometeret og fik udtaget en blodprøve på sygehuset. Resultatet af udåndingstesten viste en promille, der var så høj at kvindens kørekort blev ombyttet til et midlertidig kørekort. Det er procedure, når politiet har en forventning om, at en sigtet i en sag om spirituskørsel vil miste sit kørekort.

Den kvindelige fører kan forvente at høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven foreligger. Ingen personer kom alvorligt til skade ved uheldet, men der kom en del skade på bil og bygninger.