To mænd bestilte masser af sushi: Stak af fra regningen

HØRSHOLM: Ifølge en anmeldelse tirsdag aften kl. 19.13 kom to mænd ind i en sushirestaurant på Hovedgaden, hvor de bestilte en større mængde sushi.

(Modelfoto)

De forlod stedet efter at have afgivet bestillingen kl. 19.05, de kom lidt efter tilbage igen og bestilte mere Sushi.

Da det blev tid til betalingen gav den ene klart udtryk for at han stod for betalingen, og imens forlod hans makker stedet med al maden. Manden spurgte nu om restauranten tog imod betaling via Mobile Pay, men det afviste personalet hvorefter manden ‘lige blev nødt til at ringe efter en ven’ – og herefter stak af fra stedet i løb.

De to mænd beskrives som:
A: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-175 cm., kraftig af bygning, brun i huden, sort mellemlangt hår, som stak ud under kasket, og med langt hageskæg. Iført sort kasket, sort trøje og mørke bukser. Talte dansk med accent.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-175 cm., almindelig af bygning, brun i huden, sort mellemlangt hår, som stak ud under kasket, og med langt hageskæg. Iført sort kasket, beige pullover og mørke bukser. Talte dansk.