Ups: Fejlagtige GPS-signaler førte til politiaktion i Espe

ESPE: I forbindelse med den store manhunt-aktion den 28. og 29. september blev der foretaget en politiaktion i landsbyen Espe på Fyn i relation til en efterlyst bil. Aktionen i Espe vakte naturligt nok opsigt både i byen og resten af landet.

Politiaktionen i Espe fandt sted på baggrund af oplysninger om, at den efterlyste bil havde befundet sig i byen.

Det har efterfølgende vist sig at være fejlagtige informationer, som er givet på grund af en defekt på bilens antenne, der har påvirket bilens gps-udstyr. Det ligger således nu fast, at køretøjet ikke har befundet sig i Espe.

Københavns Politi vil gerne takke indbyggerne i Espe for forståelsen for det arbejde, der var nødvendigt at udføre i forbindelse med efterforskningen.

Sagen vedrørende personerne i Volvoen er under stadig efterforskning i forhold til involvering i økonomisk kriminalitet.