20-årig mand fra Holbæk sigtet for drab

HOLBÆK: En 20-årig mand fra Holbæk er søndag formiddag kl. 10.45 blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde med krav fra anklagemyndigheden om varetægtsfængsling i en sag, hvor den anholdte formelt blev sigtet for manddrab.

(Foto: local Eyes)

Anklagemyndigheden begærede grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre af hensyn til den kommende efterforskning i sagen.

Den anholdte blev anholdt lørdag aften, efter at politiet kl. 19.30 modtog en anmeldelse om, at der i en lejlighed i Holbæk midtby befandt sig en livløs person. Politiet kunne sammen med lægefagligt personale konstatere, at en mand var afgået ved døden formentlig som følge af knivstik i kroppen.

Den afdøde er en 43-årig mand fra Holbæk, som boede i den lejlighed, hvor han blev fundet død. Hans pårørende er underrettet om sagen.

Politiet foretog kort efter anmeldelsen anholdelse af den 20-årige mand, da han kunne mistænkes for at have en rolle i sagen, som politiet efterforsker som personfarlig kriminalitet begået i et misbrugsmiljø, hvor der kan være mistanke om drab eller andre livsfarlige handlinger.