29-årig mand såret af hjemmelavet kanonslag

VOJENS: 29-årig mand fra Vojens blev søndag formiddag slemt forbrændt, da han tændte et kanonslag i en bil, som han selv var passager i – kanonslaget eksploderede og satte ild til både den 29-årige mand og bilen.

(Politifoto)

Den 29-årige mand udløste selv eksplosionen inde i bilen, hvor føreren slap uskadt fra den uheldige omgang med ulovligt fyrværkeri, ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi.

Bilen derimod brød ved eksplosionen i brand, ligesom den kvæstede 29-årige mand selv fik omfattende alvorlige forbrændinger og efter behandling på uheldsstedet blev han med en lægehelikopter fløjet direkte til brandsårsafdelingen til Rigshospitalets Traumecenter i København.

– Efterforskningen af fyrværkeriulykken i Vojens, har vist at der var tale om et hjemmelavet kanonslag, vi er nu ved at undersøge, hvor det stammer fra og om der er flere, oplyser vagtchefen for Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu iværksat en række undersøgelser og foretager søndag bla. ransagninger i jagten på producent af de livsfarlige kanonslag og aftagere af disse.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på 1-1-4.