31-årig mand dræbt: Havareret lastbil udløste dødsulykke

Den 31-årige mand blev dræbt på stedet, da han kørte ind under den havarerede lastbil. (Foto: Local Eyes)

BORUP: Mandag aften kl. 2024 fik politiet via alarm 112 melding om et alvorligt færdselsuheld, hvor en mindre bil havde påkørt en lastbil umiddelbart efter afkørsel 34 Borup i det østgående spor på Vestmotorvejen.

Den 31-årige mand blev dræbt på stedet, da han kørte ind under den havarerede lastbil. (Foto: Local Eyes)

Som følge af uheldet og redningsarbejdet blev motorvejen spærret totalt ved netop afkørsel 34 Borup i østgående retning, medens redningspersonale forsøgte at komme bilisten til undsætning.

Det viste sig, at føreren af en mindre varebil ved påkørsel af bagenden af en sættevogn havde pådraget sig så alvorlige kvæstelser, at han blev konstateret død på stedet.

Politiet tilkaldte en bilinspektør til undersøgelse af uheldsstedet og de implicerede køretøjer, medens man foretog afhøring af en ædru, 55-årig mand fra Engesvang som fører af en lastbil med tilkoblet sættevogn.

Lastbilchaufføren havde under kørslen fået en defekt formentlig på sættevognen, således at han akut måtte standse med et havari i 1. vognbane på motorvejen. Havariblinket blev aktiveret, og kort efter blev bagenden af sættevognen påkørt af den mindre varebil.

Bilen kilede sig delvist ind under sættevognen, hvorved føreren af varebilen pådrog sig de dødelige kvæstelser. Føreren af varebilen blev senere identificeret som en 31-årig mand fra København SV, hvis pårørende er underrettet om ulykken.

Politiet afventer nu en erklæring fra bilinspektøren om de foretagne undersøgelser. Motorvejen blev kl. ca. 23.00 delvist lukket op i én vognbane frem til kl. ca. 00.30, hvor både varebilen og den havarerede lastbil var bugseret væk.