33-årig fremstilles i grundlovsforhør: Sigtet for forsøg på indbrud

AARHUS: En 33-årig mand fra Aarhus fremstilles i dag kl. 12.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for forsøg på indbrud.

(Foto: Østjyllands Politi)

Manden blev anholdt kl. 6.30 her til morgen, da en borger tippede politiet om en bil, der længe holdt i tomgang med lyset tændt på en p-plads på Bilbjergvej i Aarhus N.

Da patruljen kom frem, traf de den 33-årige mand, der sad og sov bag rattet. Ved siden af ham lå en joint, og han virkede særdeles påvirket. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og narkokørsel.

Det viste sig, at han svarede meget nøje til et signalement, som en borger havde givet politiet på en person, der kiggede ind af flere vinduer i et villakvarter i Åbyhøj mandag aften og opførte sig meget mistænkeligt. Den 33-årige er i forvejen kendt af politiet for indbrudskriminalitet, og derfor blev han anholdt og sigtet for forsøg på indbrud.