Fire mænd efterlyst efter voldtægt af 21-årig kvinde

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HOLSTEBRO: Fire mænd med mellemøstligt udseende er efterlyst efter en anmeldelse om voldtægt, natten til søndag.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

– Efter voldtægt i Holstebro kl. ca 02.30 ml. musikteatret og Storåen efterlyses A: Mand, 190-195 cm, slank, sort fuldskæg, sort hår redt i sideskildning, tatovering i stærke farve på h. underarm. B, C og D: 160-170 cm. Alle mellemøstlig udseende. Taler dansk uden accent, lyder efterlysningen fra Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Hele søndagen har politiet været i gang med efterforskere og teknikere bag Den Røde Plads ved Musikteateret, det er her at voldtægten er sket ifølge anmeldelsen fra en 21-årig kvinde.

Kvinden har forklaret til politiet at hun blev overfaldet og udsat for voldtægt af de fire beskrevne mænd, det skete omkring kl. 02.30 og hvis man har oplysninger i sagen skal man kontakte politiet på 1-1-4.