Hvor er 25-årige Ezwti og lille Ellie?

Nordjyllands Politi eftersøger en 25-årig kvinde og hendes 1½ år gamle barn

Nordjyllands Politi eftersøger en kvinde og hendes barn, de har forladt deres adresse i Aalborg og det frygtes at kvinden ikke på forsvarlig vis kan tage vare på barnet.

Kvinden:
Ezwti Ghebrehiwet Tkue, kvinde, 25 år, eritreansk afstamning, kort mørk afrohår – benytter parykker, almindelig til robust af bygning, gravid 6. måned, ca. 168 cm. høj. Iført en lysbrun/beige tynd let vatteret ¾ overgangsjakke med bindebånd, løbesko.

Barn:
Pige, Elyana Aron Mussie dansk talende og kaldes for Ellie, 1 ½ år, eritreansk afstamning, mørkt afrohår, højde ca. 90 cm., vægt ca. 11 kg. multiallergiker og derfor medicinkrævende. Iført lyslilla strømpebukser, lyslilla langærmet trøje af mærket pomp de lux, lyslilla kjole med sølvglimmer af chiffon af mærket pomp de lux.

Hvis man har set kvinden eller ved hvor hun opholder sig bedes man kontakte Politiet på tlf. 114.