Kvindelig cyklist dræbt: Kørt over af to biler

(Arkivfoto: Allan Andersen)

SVENDBORG: En 49-årig lokal kvinde blev søndag morgen påkørt og dræbt af to bilister. Den ene er fængslet 3 x 24 timer pga kørsel i narkopåvirket tilstand.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

 

Den dræbte cyklede natten til søndag ad Vestergade i nordvestlig retning. I krydset ved Dronningemaen blev kvinden ramt af en taxa, der svingede til højre ud for ubetinget vigepligt fra Dronningemaen.

Som følge af  sammenstødet væltede hun om på kørebanen. Hun blev efterfølgende ramt af en varevogn, der ligeledes svingede til højre ud fra Dronningemaen bag taxaen. Kvinden blev konstateret død af redningsfolk på uheldsstedet.

De pårørende er underrettet.

Føreren af varebilen var en 31- årig litauer, der ikke er bosiddende i Danmark. Efter uheldet blev føreren konstateret påvirket af Canabis.

Den 31-årige litauer blev søndag kl. 14.30 fremstillet i grundlovsforhør, både litaueren og føreren af taxaen er sigtet for uagtsomt manddrab, men da den litausiske mand blev fundet påvirket af stoffer fik han sin anholdelse opretholdt i 3 x 24 timer.

Når graden af stoffer i blodet er undersøgt nærmere, skal han igen fremstilles i et grundlovsforhør.