Motorvej spærret: Overlæsset varebil i voldsomt uheld

GLADSAXE: Hillerødmotorvejens nordlige spor efter Motorring 3 blev fredag aften spærret pga. et voldsomt færdselsuheld. Trafikken blev ledt ned på Klausdalsbrovej, hvilket enkelte bilist var mopsede over.

(Foto: Politirapporten.nu)

Ingen personer kom til skade, men der var en omfattende oprydning efter uheldet som skete kort efter kl. 20, fredag aften.

Ifølge de foreløbige oplysninger punkterede en stor varevogn på det højre baghjul, og trak ud i siden af motorvejen. Varevognen kom dog ikke helt ud i nødsporet, før den blev påkørt bagfra med voldsom kraft af en anden varevogn.

Kollisionen medførte at en del af varerumet på den punkterede bil blev revet op og en enorm mængde af reklamer blev slynget ud over hele motorvejen sammen med vragdele fra begge biler.

Den påkørte varevogn er mistænkt for at have kørt med et massivt overlæs, og muligvis kan punkteringen have en sammenhæng med overlæsset – dette skulle politiet undersøge nærmere og bla. derfor blev godset læsset tilbage i den smadrede varevogn som på en ladbil efterfølgende blev kørt afsted til en vognvægt.

Hvorvidt der var overlæs eller ej er ikke kendt lørdag middag.

Motorvejen var helt eller delvist spærret frem til omkring kl. 23.30 hvor de mange reklamer og de to smadrede varevogn var blevet fjernet fra stedet. Trods dramatikken skete der ingen personskade ved trafikulykken.

(Foto: Politirapporten.nu)

(Foto: Politirapporten.nu)

(Foto: Politirapporten.nu)