Politifolk overfaldet under julefrokost

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HILLERØD: To unge mænd blev natten til lørdag anholdt efter et overfald, begået mod en politiansat, lige udenfor Politigården i Hillerød. Den ansatte var til julefrokost for politifolk og andet personale ved politigården.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Nordsjællands Politi har meget kort oplyst om sagen via Twitter, hvor det bekræftes at der har været et overfald på en politiansat efter julefrokost i Hillerød og at der er to anholdte i sagen.

Overfaldet skal være sket omkring kl. 23.45, og officielt er der meget få oplysninger om sagen men oplysninger fra bla. vidner tyder på at de to anholdte er personer udefra og ikke nogen ansatte ved politiet som er raget uklar.

Lørdag formiddag var det fortsat ukendt om de to anholdte overfaldsmænd ville blive fremstillet i grundlovsforhør, et af punkterne som bla. skal undersøges er om overfaldsmændene vidste at deres offer var fra polititjenestemand.

Overfaldet skete udenfor politigården hvor flere politiansatte havde stået og røget, herunder kommer der flere personer af etnisk dansk udseende forbi politifolkene og der her blev råbt et eller andet mellem de to grupper af mennesker hvorefter slagsmålet brød ud.

Ifølge vidner kom der politi frem til stedet i patruljevogne, men alligevel fortsatte slagsmålet i nogen tid idet voldsmændene tilsyneladende var klar til at slås med hvem som helst. De blev dog overmandet og to af voldsmændene anholdt.